Gyakori kérdések

Mi a Viadal?

A Viadal hasonlít a népszerű kidobós játékhoz (Dodgeball), csak íjakkal és szivacs végű nyílvesszővel játsszák. Izgalmas és akció dús játékot kínál mindenkinek, kezdőktől a haladókig.

Hozhatom a saját felszerelésem?

Íjat és szivacs végű nyílvesszőt a Viadal szervezői biztosítanak, általad behozott íjat és nyilat nem használhatsz. Saját védőmaszkot azonban hozhatsz, az instruktorok jóváhagyásával, de felelősséget annak használatáért nem tudunk vállalni. 

Biztonságos a Viadal?

Abszolút biztonságos! Minden játékos védőmaszkot visel, illetve a nyílvesszők vége szivacsból van, így tulajdonképpen fájdalommentes, ha eltalál egy nyílvessző játék közben. A biztonság érdekében más típusú íjakkal és nyilakkal tilos játszani!

Mennyi ideig tart egy játék?

Összesen 75 perc tiszta játék + kb 20 perc az eligazítás és gyakorlás.

Mennyibe kerül? 

Személyre szóló ajánlatunk miatt keress minket a lenti elérhetőségek egyikén, ahol jelezd, hogy hány fővel és mikor játszanátok, illetve helyszínt biztosítsunk-e számotokra (beltéren vagy kültéren). 

Hányan játszhatjuk?

Rendezvényeinket minimum 8 főtől tudjuk megtartani. Egyedi szervezésű rendezvényeinken a maximális létszám a pálya adottságaitól függ.

Milyen saját szervezésű rendezvényre, eseményre tudtok kitelepülni?

A Viadal tökéletesen alkalmas céges csapatépítőkre, szülinapokra, családi rendezvényekre, legény/lánybúcsúkra, bel- és kültéren (amennyiben az időjárási viszonyok megengedik) egyaránt játszható. A játéktérnek van egy minimális mérete, hogy ki tudjunk települni külsős helyszínre, keress meg a lenti elérhetőségek egyikén, és megbeszéljük a részleteket.

Van korhatár?

12 év fölött van minden korosztály számára ajánljuk.

Kezdő vagyok, játszhatok?

Igen, a játék előtt sor kerül gyakorlásra. Nincs szükség előképzettségre.

Mit viseljek?

Tiszta tornatermi váltócipő használata kötelező beltéren. Javasoljuk, hogy kényelmes nadrágot, és pólót viselj. Ékszereidet vedd le, tilos egyéb sérülést okozó tárgyakat magadnál tartani.

Ha későn érkezünk, mi a következménye?

A játékot megtartjuk, de így várhatóan kevesebb időt tudtok játszani. A teljes díjat így is ki kell fizetni. 

Mik a lemondás feltételei?

24 órán belül –a díj 100%-át ki kell fizetni
48 órán belül – a díj 50%-át ki kell fizetni
72 órán belül – a díj 25%-át ki kell fizetni 

Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@viadal.hu e-mial címen vagy +36305023187 telefonszámon!